De impact van empathie voor organisaties

Managementsessies
'De impact van empathie voor organisaties'

Gezien het grote enthousiasme onder onze klanten/ relaties organiseren we regelmatig de managementsessie 'De impact van empathie voor organisaties'.

De eerst volgende sessie vindt plaats op:
Vrijdag 7 november 2014, 9.00 - 12.00, Rotterdam

Tijdens de sessie zullen Martin van der Meulen en Nicole van Ladesteijn - op basis van recent onderzoek* en eigen ervaringen - ingaan hoe empathie en verbinding de smeerolie zijn voor gemotiveerde medewerkers, teamproductiviteit, klanttevredenheid, innovatie en zakelijk succes. En hoe ieder team/ organisatie zes universele organisatiebehoeften heeft die altijd een rol spelen en hoe je hierover helderheid en draagvlak kunt creëren via een Integrated Clarity® traject.

Behalve een verhaal van ons is er ruimschoots tijd voor het stellen van vragen, om eigen praktijkvoorbeelden te bespreken, het sandwichmodel van 'ik-jij-wij' zelf te ervaren en om met elkaar in gesprek te gaan.

Doelgroep: klanten/ relaties die met Verbinding binnen organisaties bezig zijn/ dan wel hierin interesse hebben, zoals directeuren, (HR- of team)managers, hoofden Opleiding ed.

NB: de sessie bieden we gratis aan als waardering voor onze relatie en omdat wij het beschouwen als een wederzijds leren hoe we de werkplek zo effectief én menselijk mogelijk kunnen maken.

*Hierbij baseren wij ons op het succesvolle managementboek 'De Empathiefactor - het concurrentievoordeel voor effectieve organisaties' van Marie Miyashiro, dat in juni '12 ook in het Nederlands is verschenen.

Voor vragen/ aanmelden: info@empathiefactor.nl of bel 026 - 848 0925.
Copyright © 2014 Empathiefactor